diumenge, 18 de maig del 2014

18/05//2014 La Garriga - Puiggracios - Trialeres Guardia - Bigues - L'Ametlla más de lo mismo ...

Hola Companys,

Us deixo a l'entrada d'avui, unes quantes coses "chulas" que han passat.

La primera i com es casi habitual és el nombre de participants; 10 valents que s'han deixat portar pels racons més "*encarbonats" del *Puiggraciós (això pels camps a través) :).

Un altre tema que en cap moment podem deixar de destacar és la SORPRESA MAKINOT del nostre bon company DAVID que "ni corto ni perezoso" s'ha presentat a la sortida amb una Sra. IBIS MOJO que t'hi cagues ... Gaudeix-la molt amb la nostra companyia MAQUINA.

I una pila de detalls a destacar, entre ells el primer salt d'un palet del SR. TERRIBLE! vaja makina que esta fet!. En definitiva un dia 10 amb una mica massa de pista per asfalt però que és la condició que s'ha de pagar per fer la trialera den Bernat ... una vegada a Bigues no tens massa possibilitats de tornar a recuperar sense fer pista.

No obstant això els riures, diversió i bon rotllo de sempre han estat presents. I això sempre és una canya!
Salut i pedals!

Enllaç d'avui  < http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6874208 >






Fotos M @ rc








DH space
el que fa anar-se'n a dormir tard i matinar  MOOOLT
vídeo

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bona ruta Marc, avui baixant darrera teu semblabes un caza de combat. Lo de saltar el palet ha molat molt sobre tot tenin un mestre de guía. la sortida ha tingut de tot bones pujades i baixades de tot tipus algunes molt tecniques i altres super rapides.

Unknown ha dit...

Una salida cojonuda,buenas subidas y buenas bajadas,algunas para mi desconocidas.Felicidades al guía y reporteros por el reportaje.

Metalbag ha dit...

Molt chula la sortida, les pujades be, en lloc d'una gran, 2 mitjanes. Pero sense trencacames, collonudes.

Les baixades, la primera una mica massa fosca per mi, i la segona genial.

Unknown ha dit...

Marc..!! Fantástica salida.. kmo siempre k preparas algo..Makina..!!

Fernando ha dit...

Muy buena salida Marc, ya conocida pero buena. La trialera de Bernat Guerdia siempre es una gozada. Lastima que no pudimos hacer aquella de los palets... ya la encontraremos.
Como se anima la penya con los saltos y las trialeras, eh? Terrible y Jesus. Y hay que ver a Paraca con la rigida!!! SergioBTT está en otra escala, muy bien company!!
Gracias por el video DH, siempre pasamos un buen rato con tu narración. Por cierto el mote " del Hierro" te lo tienes bien merecido, estas para competir en la Titan Desert!!!

Ramon Denuc ha dit...

Que bici"o" más guapa David, Disfrútala!!

Karlos ha dit...

Buen video Dh y buenos comentarios. Pero que makinas estais hechos, sobretodo Sergio. Quien lo ha visto y quien lo ve. Podriais buscar un video de cuando se caía con las calas. Jijiji.

Que lsstima que me durmiera. Esta la queria hacer y tenia ganas de penya.

A Marc lo llamaremos bulldozer porque no veas como le mola abrir caminos campo a través.