dijous, 16 de setembre del 2010

Es crea la TransCatalunya per a BTT

Hola Companys,

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha creat TransCatalunya, una ruta que permet recórrer el Principat amb bicicleta tot terreny i que enllaça tots els centres BTT de Catalunya. És una ruta de llarg recorregut que suma més de 1.200 quilòmetres, amb desnivells que oscil·len entre els 40 i els 2.800 metres.

En total, la ruta consta de 23 etapes agrupades en cinc itineraris, segons la seva àrea geogràfica: itinerari de la Catalunya Central-Pirineus, itinerari de la Mediterrània, itinerari de Ponent, itinerari de la Costa Brava-Pirineu de Girona i itinerari de la Vall d’Aran –els dos darrers encara estan en projecte.

A TransCatalunya, els trams que pertanyen als Centres BTT Catalunya estan degudament senyalitzats, i la resta es poden fer amb ajuda del GPS, ja que aquesta ruta està totalment georeferenciada. Els arxius de dades GPS de totes les etapes es poden descarregar a la pàgina d’internet de TransCatalunya.

Premer sobre la següent imatge per anar a la pàgina de l'Agència Catalana de Turisme.


3 comentaris:

MARUJAMAN ha dit...

has visto que burrada de desniveles acumulados por Zona.....si que son muchos km y varias etapas pero 10000 m eso tiene que matar todas las almorranas fijo
acuerdate de cambiar el recorrido del DG para mayor disfrute del personal y haber que nos encontramos por collserola despues de tanta polemica con el tema de las bicis

Ramon Denuc ha dit...

Ya esta cambiada la primera parte de la salida del Domingo.

La vuelta a Mollet la haremos por la misma trialera se siempre, ok

Sobre la TransCatalunya si hay algún tramo que te guste la podríamos mirar de hacer en alguno de aquellos días que ha veces hacemos.

Fernando ha dit...

Me gusta la iniciativa. Algun dia me encantaria hacer una ruta de btt de varios dias con la mochila a cuestas y perderdernos por la montaña.
Lo que no se es como coordinarlo con la familia, así que me conformaré con hacer alguna escapada en esos dias de vacaciones...si puedo me apunto Ramon. Gracias por el aporte.