dimecres, 22 d’octubre del 2014

Domingo 26 MONTSERRAT - MOLLET

Bon dia obro aquesta entrada per apuntar 4 dades bàsiques del que serà la sortida a Montserrat

En principi us puc comentar que la sortida és a les 6:40 des de l'estació de Mollet Sant Fost i anirem en direcció a Martorell i allà farem transbord fins a Monistrol de Montserrat.
La ruta amb bici comença a Monistrol, pujarem al Monestir de Montserrat que coincideix amb el dia de la Montserratina i crec que donen una mena de (medalla d'honor).
La tornada es per el costat del riu Llobregat fins a Mollet, i calculem arribar sobre les 16:00 hores, en total uns aprox. 80Km (no tenim track) El Ricard i L'Oscar s'encarregaran de portar-nos a casa. ;)

S'ha de portar ENTREPÀ i cal RECORDAR QUE CANVIEN L'HORA

APUNTEU-VOS !!!


Llista de PanZetas Participants

Sergio 29
DH
M@rc
Frank
MetalBag
Paraca
Cuñao Paraca




La Diada Montserratina farà 66 anys el proper 26 d’octubre
Un any més arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català. La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 66ena. edició i es celebrarà el proper diumenge 26 d’octubre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.
Com sempre no cal inscriure’s prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l’Abadia per qualsevol dels vessants com ara Monistrol de Montserrat, Coll de Can Maçana, Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT.
Pels qui volgueu fer la pujada sense vehicles, sapigueu que el carril de pujada de la carretera BP-1121 estarà tancat des de Monistrol fins l’entrada de l’aparcament des de les 8:30 fins les 9:15 hores. Recordeu que la circulació pel carril de baixada des de Montserrat estarà oberta i s’han de respectar en tot moment les normes de circulació i les indicacions d’autoritats i voluntaris.
montserratina2014cartell
Ja al Mirador dels Apòstols, tindrem temps de recollir el pin commemoratiu per tots els participants (no oblideu agafar el tiquet de bescanvi als voluntaris abans de la barrera del pàrquing) i la tradicional cinta per tots els clubs assistents que estiguin afiliats a la FCC.
També tindrem la tradicional benedicció del Pare Rector, Joan Mª Mayol, aproximadament a les 9:45 hores del matí.
Recordeu que la nit de dissabte 25 al diumenge 26 es fa el canvi a l’horari d’hivern: retardarem els rellotges una hora i a les 3 de la nit seran les 2. Com sempre demanem precaució a tots els ciclistes pel bon desenvolupament de la Diada.
Podeu veure totes les novetats, posar els vostres comentaris o compartir fotos en aquest event al Facebook de la Comissió de Cicloturisme.
Us esperem un any més!!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Apunta definitivamente a Carlos, seguro que viene.