dimarts, 22 de desembre del 2009

Campions del món!!!

Ei companys,

estan molt bé les fotos, els vídeos, les anecdotes, els comentaris sobre el fred, la duresa del recorregut (sobretot de tornada), la botifarra (per mi la negra -ja ho sabeu-)...

però vull fer dues puntualitzacions:






(Castell de Montrodon -Tona-, 19/12/09)

1a durant el recorregut vaig lluir, tal com el presi em va suggerir perquè estigués a les 8.00 am. al punt de trobada, una bufanda del "Pep Team" en homenatge al 6é títol assolit, que l'amic Antonio no ha volgut reproduir, per raons óbvies. De fet, ha estat un cap de setmana duríssim: dos sopars llarguíssims, copes fins a la matinada, moltes hores de son perdudes i, un fantàstic i impagable esmorzar amb els companys "panzeteros".

2a Varem trobar a faltar a molts dels companys de la penya, perquè ja sabeu allò de quants més serem més riurem. Dir-vos que la meva condició física el diumenge era patètica i que com sempre els companys de la penya em van fer costat, per poder gaudir d'una excel·lent sortida en bicicleta. Per tant, us animo a que sempre que podeu ens acompanyeu o els acompanyeu, perquè sempre hi ha un company disposat a compartir una bona estona amb bici amb un altre, i no us deixeu intimidar per les estadístiques i els perfils, doncs el més important és gaudir del viatge.

Bon Nadal i Sant Esteve a tothom!

I ens veiem el 27 per cremar els excessos comesos.

2 comentaris:

Ruben ha dit...

Estoy contigo Pere se echó en falta a los demás que no pudieron estar,y felicitarte aunque yo sea merengue por los éxitos obtenidos por el BARÇA este año,espero que el próximo dejen un poco para los demás.bon nadal a tot´hom.

MARUJAMAN ha dit...

yo no se porque no sale la bufanda del barça a mi que me registren hasta la targeta de memoria de la camara de fotos si no lo dices ni me entero realmente si que es muy curioso por que no te la quitaste mientras ibas en bici flipo en blanco pere
de verdad que no se ve????
torno a repetir si no es veu es que no hi es!!!!
salu2 a tod@s felices fiestas y haber si la proxima somos mas joderrrrrr..........