dilluns, 29 de juny del 2009

Datos Técnicos suplentes - 28 junio 2009

Hola,
cuando falla el GPS de Ramon tenemos el de la peña...si me acuerdo de grabar las rutas. Esta vez me acorde de grabar casi toda la ruta: creo que vale la pena que veais los datos técnicos porque la salida era potente.

Como sabreis hicimos, o intentamos hacer, el recorrido de la Trinxacadenes del 2oo8 y aunque paramos a descansar todo lo que quisimos y más, el Indice IBP salió alto.

Es curioso que al hacer el cálculo en la pagina del Indice dice algo así como que "no es creible la ruta porque hay excesivos cambios de nivel"
¡que nos lo digan a nosotros que los padecimos uno por uno!


Un aplaudiment per al Pere perque malgrat no es va trobar be des de la sortida, va fer molt dignament tota la ruta. I ara que veig el video de l'Antonio, fins i tot vas fer el rampot del Castell de Sant Miquel "a zero" (Paco dixit: sense tocar terra)... i despres diu que està cansat!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

quin grafic nen,es acollonant

Anònim ha dit...

vui di el perfil,esteu una mica bojos no?
quina machacada de cames

Fernando ha dit...

D'acord, és molt fort el perfil, és molt alt l'index, però paga la pena per la trialera de la Riera d'Alella ...

Ramon Denuc ha dit...

Fernando,

Puedes pasarme el archivo Track para poder examinarlo con el archivo que realizo mi GPS.

Gracias,

PGS ha dit...

Hi ha dies que les cames van i hi ha dies que les cames no van. El diumenge era un d'aquests últims. Bàsicament perquè el divendres vaig buidar-me en un partit de bàsquet desprès de dos mesos sense jugar-ne cap, el dissabte no vaig recuperar prou i el diumenge ho vaig pagar. De tota manera em reconforta haver pogut acabar-la malgrat fer retardar al grup.

Josep ha dit...

Veient aquest perfil, posiblement hagi estat una de les etapes mes dures i exigentes realitzades, peró malgrat la pujada molt exigent- especialment el tram al castell de St. Miquel i la pujada desde Tiana al GR-, en unes crestes que semblen autèntiques parets verticals, em gaudit de 4 trialeras increíbles i uns 11,5 Km. de baixada, aixó vol dir que hem sapigut planificar molt bé la ruta, malgrat l´esforç invertit i la calor que varem soportar. Companys ens hem de felicitar!