dilluns, 29 de juny del 2009

Propuesta Montseny 12 de Julio

Para documentar la encuesta os paso información de la ruta propuesta para el Domingo 12 de Julio. Se trata más o menos de la pedalada de Aiguafreda, digo más o menos por que yo no la he hecho y no la conozco.

La ruta que me han pasado es de 24 km y la hicieron a un promedio de 6,5 km/h en 4 horas de las cuales 1:20 horas estuvieron parados (vaya almuerzo se pegaron!). El desnivel es de 840 m de subida y otro tanto de bajada (atención a los 40 min bajando).

Echad un vistazo a estas fotos. Si quereis ver el album clicad en la esquina inferior izquierda donde pone "Aiguafreda Pla de la Calma".




Os paso un link a Wikiloc para que os la descargueis los interesados: Enlace

No se muy bien como llegaremos a Aiguafreda pero me temo que en coche. Así que manifestaros y nos organizamos.

9 comentaris:

Ramon Denuc ha dit...

Hola Companys,

Si es la que hicimos hace dos años era muy dura, pero la súper bajada compensaba todo el trabajo realizado anteriormente.

A mí me da igual si vamos en coche como en tren.

Por cierto Fernando al enlace de Wikiloc, me parece que le falta algún número al ID final, revísalo.

Gracias.

PGS ha dit...

Està bé... m'apunto, però hem de començar poc a poc perquè el començament també crema molt

Josep ha dit...

Senyors, aquesta sortida es de cinc estrelles i hem de començar a planificar-la.

D´entrada faig aquests comentaris:

Es pot anar en cotxe o en tren, peró el tren para a Sant Martí de Centelles que està a l´altre costat del riu i hi ha uns 2 Km. fins a Aiguafreda i ja ens aniría bé per escalfar. I dic escalfar pq, només sortint d´Aiguafreda, comença una pujada que desgasta molt (similar a St. Miquel) i cal anar dosificant les forçes i fent les parades que calguin. Son només els primers 4,5 Kms. llavors la pujada es suavitza però és continuada fins al Plá de la Calma.

Per esmorzar podríem fer quelcom especial o bé portar bocates i menjar al Plà o, esmorzar un cop arribats a Aiguafreda, en el recorregut crec que no hi ha cap masia per menjar. He revisat el recorregut de la Pedalada d´Aiguafreda (34 Km.) i aquest any és idèntic al de fa dos anys. La teva proposta suavitza una mica el recorregut i són 24 Km., que ja estaría bé.

Bé, ja anirem entrant en més detalls concrets, com horaris, trobades, desplaçament. Potser tindrem un hàndicap que pot ser la calor.

http://www.renfe.es/cercanias/barcelona/index_horarios.html

http://www.gafarrons.org/pedalada-2009.htm.

Fernando ha dit...

Ramon: tenias razon, ya está corregido el enlace a Wikiloc.

Pel que fa a la ruta, em sembla molt assenyat anar en tren fins Sant Martí de Centelles, per allò de l'escalfament. En parlem...

Fernando ha dit...

La veritat és que no recordo on ha sortit la ruta, fa temps que la tinc descarregada. La podríeu comparar amb la pedalada d’ Aiguafreda? (feina per tu Ramon)
Gràcies

Josep ha dit...

he trobat aquest altre track que es molt similar a la pedalada ,a veure qué us sembla.
gràcies.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=275300

Fernando ha dit...

Companys,
he trobat com 4 ó 5 rutes Aiguafreda-Pla de la Calma. Un cop comparades, la que us he proposat és mes curta i la baixada és per trialera (glups!). És possible que la pujada sigui dura.... Aquest diumenge ho comentem

Josep ha dit...

Hola Fernando,
Jo no retocaría massa el recorregut de baixada de la Pedalada.
M´explico: La baixada des del Plà del Café fins Aiguafreda, ès sencillament espectacular i combina, en una primera part, unes trialeres enmig del bosc i prats verds i, seguidament, un descens vertiginós amb una succesió de moltes curves tancades i tècniques, per aixó penso que el tram de baixada es preferible no variar-lo massa de l´original pq senzilament es boníssim. En canvi , pel que he vist, hi han diferent alternatives de pujada i ens podríem planificar fent el recorregut una mica a la nostra mida en les millors opcions, peró es que totes les opcions segur son molt bones, ja ho veureu.

Ruben ha dit...

despues de la ruta de este Domingo,yo personalmente cuanto mas dura mejor,que nos caigan gotas de sangre por la frente,no es broma; yo tambien optaria por ir en tren para calentar un poco y para la vuelta volver todos mas comodamente.