divendres, 10 de maig del 2013

10/05/2013 Pedals de Serrallonga

Hola companys avui hem fet aquesta super sortida que és una adaptació curta de la famosa Pedals de Serrallonga per el voltants del Parc Natural de les Guillleries - Sabassona, en el qual hem gaudit de un dia fantàstic amb unes vistes increïbles, encara que a primera hora i havia una mica de boira  i tot això amb una companyia estupenda.

Us deixo les dades i l'enllaç a les moltes fotos que hem fet.




Enllaç Fotos

D H space
os pongo este enlace haber que os parece





































































 






8 comentaris:

Josep ha dit...

Uauuu!!! Quin reportage més xulooo jo estava al treball i veia que us fotieu el bocata i disfrutant de valent. Enhorabona cracks i deu n´hi do del IBP sencillament espectacular, per cert molt guai totes les fotos. Una abraçada!

Ruben ha dit...

jo diria k son les fotos mes chulas en cuant a paisatge ,i calitat k la penya ha fet fins ara ,enhora bona companys m'hen alegro de la bostra hazaña mamonacos ,torno a repetir - me n'hi han fotos guapisimes quins arbres mes alts k xulooooooo.

MARUJAMAN ha dit...

es que tu eres muy bajito ruben ja ja ja

Fernando ha dit...

Ruta amb història i paisatges d'impressió. A més una pallissa, pel IBP.
Molt be companys ja ens explicareu demà cosetes...

Rabanin ha dit...

Estoy de acuerdo con Ruben. Que fotos mas espectaculares!

Zezu ha dit...

Ya veo que lo pasasteis muy bien. Menudos reportajes fotográficos. Sitios muy bonitos y muy próximos: en 50Km alrededor de Mollet hay de todo.

Antonio para ha dit...

Felicidades a los participantes.Esta salida parecia estupenda, viendo las fotos me parece aun mejor,pero cuando no se puede no se puede.
Hasta pronto panZetas

Josep ha dit...

Propongo ponerla en calendario por estas fechas o en otoño como una especial y comida incl.en restaurant dia completo sin prisas...